Dienstverlening van LT&C

Moodle dienstverlening

De dienstverlening van LT&C is erop gericht om organisaties te ontzorgen, ondersteunen en te inspireren in het gebruik van Moodle™ LMS software.

Bij het werken met een LMS komt een hoop kijken. Te beginnen bij de keuze maken welk platform je gaat gebruiken.

Of je er al zeker van bent dat het Open Source LMS Moodle het beste systeem voor jouw organisatie is, of je wilt er met een onafhankelijke partij over sparren, je bent in beide gevallen bij LT&C aan het juiste adres. Wij kijken graag samen met jou naar de wensen van jouw organisatie in combinatie met de mogelijkheden, zodat je zeker de juiste keuze maakt.

Werk je al met het LMS of heb je elders ervaring met het Moodle™ LMS Software opgedaan? Ook dan helpen wij je graag. Onze dienstverlening is zo ingericht, dat je bij ons ook terecht kunt voor enkel support, advies of training. Wil je jouw leeromgeving migreren naar onze eigen hostingpartij? Wij staan graag voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, werkwijze of een adviesgesprek over implementatie van een online leeromgeving in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je bij ons terecht voor de volgende dienstverlening:

Moodle_implementatie

Een  implementatie is een spannende en drukke tijd. Persoonlijke ondersteuning van een deskundige is dan onmisbaar. Iemand die meekijkt naar en rekening houdt met de gebruikers en de processen binnen jouw organisatie.

Bij LT&C implementeren we leeromgevingen op basis van een plan- procesmatige werkwijze op basis van de SCRUM methodiek. Wij geven de voorkeur aan een ‘watervalmodel’ waarbij een fase gemakkelijk doorstroomt naar een nieuwe fase en waarin we steeds dezelfde stappen doorlopen: Inventarisatie, Design, Ontwikkeling en Evaluatie. Zo zorgen we ervoor dat de implementatie vlot verloopt en dat de leeromgeving al snel in gebruik genomen kan worden.

Wil je toch graag zelf je leeromgeving implementeren?
Dat kan natuurlijk! Loop je toch nog tegen zaken aan tijdens de implementatie? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk aan zaken als: de leeromgeving in de huisstijl van je organisatie zetten, het efficiënt inregelen van aanmaken van accounts en aanmelding op een cursus, het opzetten van rapportages, het maken van de koppelingen met andere systemen, trainen van de medewerkers in het gebruik van Moodle.

Moodle_FunctioneelBeheer_kleinVind je het fijn om bij het gebruiken en beheren van de leeromgeving een specialist als achtervang te hebben? 

Met onze Functioneel Beheer dienstverlening zijn wij een betrouwbare partij in ondersteuning en begeleiding. Je kunt bij ons terecht met alle vragen die je hebt, maar ook voor instructies, procedures en overzichten van wijzigingen. Wij zorgen ervoor dat jouw informatie altijd up-to-date is.

Wil je een verandering doorvoeren?
Ook dan staan wij je als Functioneel Beheerder graag bij. Samen zetten we jouw wensen om in een pakket van eisen. Wij informeren je tijdens dit proces direct over de diverse mogelijkheden, de impact op jouw leeromgeving etc. Verder nemen wij alle zorgen uit handen op het gebied van testen, documenteren en implementeren van veranderingen in de organisatie.

moodle_hostingHosting en beheer zijn twee aparte specialisaties die vaak wel in een adem genoemd worden. Als het gaat om hosting in het algemeen zijn er veel aanbieders in de markt. Het hosten van een open source leeromgeving is echter niet iets wat je zomaar ergens uit handen kunt geven. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de hostingpartij verstand heeft van de programmeertalen SQL en PHP, waar Moodle op draait. Maar ook kennis over en ervaring met het inrichten van processen rondom het veilig updaten en upgraden van Moodle Leeromgevingen.

Voor optimale en zorgeloze hosting en beheer kun je bij LT&C terecht. Wij werken nauw samen met Rimote en Sebsoft. Zij verzorgen voor ons de hosting. Wij verzorgen het beheer. Een krachtige combinatie met één betrouwbaar aanspreekpunt voor jou! In overleg met jou kijken we welke hostingsprovider het beste bij jouw organisatie en budget past. Wil je meer weten over onze oplossingen en werkwijze? Stuur dan een mail naar sales@ltnc.nl of bel naar 085 – 130 52 99.

Moodle_ondersteuningAls gebruiker van een leeromgeving vind je het fijn met vragen bij een expert terecht te kunnen. Wij staan graag voor zowel eerste als tweedelijns support voor je klaar. Door ons als sitebeheerder op jouw leeromgeving in te zetten, ben je gegarandeerd van een snel en vakkundig antwoord wat direct toepasbaar is in jouw specifieke omgeving. Maatwerk antwoorden dus!

Met een heldere werkwijze en een snelle responstijd zijn wij dé partner voor jouw support en advies!

moodle_trainingWil je jouw medewerkers zo snel mogelijk alle ins en outs van je leeromgeving leren, zodat ze snel en efficiënt aan de slag kunnen? Of loop je vaak tegen dezelfde problemen aan?

Denk dan eens aan een maatwerk training van LT&C. De trainingen kunnen zowel online als offline op een locatie naar keuze en worden volledig afgestemd op jouw vraagstelling en jouw specifieke leeromgeving.

Wij verzorgen maatwerktrainingen voor: sitebeheerders, contentmaker/-bouwers, onderwijskundigen, H5P.

Moodle_ontwikkelingDe grote kracht van een Open Source leeromgeving is dat het systeem per gebruiker aangepast kan worden. Door het gebruik van verschillende plugins kun je het systeem compleet naar de wensen van jouw organisatie inrichten. Er is inmiddels keuze uit duizenden plugins.

Zijn je wensen zo specifiek dat de bestaande plugins niet voldoende zijn? Dan ben je bij LT&C aan het juiste adres om een plugin op maat te laten ontwikkelen.

Voor een maatwerk plugin bekijken we eerst of er een bestaande plugin is die met wat aanpassingen voldoet aan de wensen van jouw organisatie. Lukt dat niet? Dan ontwikkelen we een nieuwe plugin.

Kijk hier voor meer informatie over ons plugin-abonnement.