Hosten en beheren

Bij het hosten en beheren van een Moodle LMS leeromgeving komen verschillende disciplines kijken.

Al bij onze start, zoeken wij samenwerkingen op vanuit onze visie op “Samen Online Leren”. Als Functioneel Beheerder zien wij het als onze taak om te zorgen dat je géén gedoe hebt met hosting leveranciers, zodat je niet druk hoeft te maken over het hosten en beheren van Moodle. En je met een gerust hart kan bezig houden met het organiseren en ontwikkelen van leercontent.

Inmiddels werkt LT&C samen met diverse hostingpartijen samen als het gaat om het hosten en beheren van Moodle leeromgeving. Hieronder vind je twee partijen waar we structureel mee samenwerken.

Hosten en beheer met hulp van Avetica B.V.

avetica

In september 2014 begon LT&C als zelfstandig ondernemer. De steun en woorden van Arnout Vree, directeur van Avetica B.V. hebben hier een belangrijk bijdrage in gehad.

Onze gespreken bracht ons samen in een voor Nederland bijzondere samenwerking. Twee Moodle gespecialiseerde partijen die hun krachten bundelen in het hosten en beheer van Moodle.

Ontzorg je organisatie volledig door LT&C in te huren voor jouw functioneel beheer. Klik hier als je wil weten hoe!

Hosten en beheer met hulp van Rimote

hosting en beher

Onze zoektocht in een betrouwbare partner voor Moodle hosting en beheer ging verder. En in 2018 vonden LT&C en Rimote elkaar in de zoektocht naar een betaalbare oplossing.

De klik werd snel gemaakt, mede doordat Rimote net zoals LT&C houdt van een klantgerichte aanpak, korte lijntjes en het leveren van niets minder dan topkwaliteit.

Het hosten en beheren van Moodle via Rimote en LT&C verloopt net iets anders dan je gewend bent bij andere gespecialiseerde dienstverleners.
Klik hier als je er meer over wil weten.

Wat nu als ik elders host?

Om gebruik te maken van de beheerdiensten van LT&C hoeft jouw omgeving niet gehost te worden door een van deze partijen.

Zoek jij ondersteuning of ontzorging bij het upgrade, update en beheren van jouw leeromgevingen. Neem dan contact met ons op.