LTNC Hosting en Beheer

In september 2014 startte ik mijn eigen onderneming Lesterhuis Training & Consultancy. Doelstelling vanuit deze onderneming was het ondersteunen, adviseren en trainen van organisaties in het gebruik van Moodle Open Source Leeromgevingen vanuit een ZZP rol. De hosting en beheer van leeromgevingen was iets wat ik in het begin voor klanten regelde bij inmiddels Moodle gecertificeerd, Premium Partner, Avetica B.V. Nu ben je natuurlijk benieuwd wat er is veranderd?

Samenwerking op gebied van hosting en beheer

Als eenmanszaak wordt je in de Nederlandstalige volksmond ook wel ZZP-er genoemd. De officiële definitie van een ZZP-er is “Zelfstandige Zonder Personeel”. Hoewel ik onder deze definitie nog steeds een ZZP-er ben, voel ik me dit al jaren niet meer.

ltnc hosting en beheer
LT&C het spin in het web voor hosting, beheer, training, support en consultancy

De reden? In de afgelopen jaren heb ik een mooi netwerk met specialisten om mij heen gebouwd. Specialisten met wie ik zo fijn kan samenwerken dat ze voelen als collega’s. Iedere specialist met zijn eigen expertise. Ik ben niet alleen blij met dit netwerk, maar ook trots dat ik deze specialisten. Met deze samenwerkingen kan ik mijn klanten altijd goed helpen op een manier die ook goed bij mij past.

Drie jaar geleden ging ik na veel wikken en wegen het ‘avontuur’ aan met Rimote in Groningen voor wat betreft het hosten van Moodle Open Source leeromgeving. In onze samenwerking en mijn set aan wensen wat betreft hosting vonden we voor Nederland unieke opzet voor de hosting en beheer van leeromgevingen.

Zoek jij een hosting en beheer oplossing voor je Moodle Open Source Leeromgeving waarbij je zelf -meer- aan het roer staat? Wellicht is het LNTC Hosting en Beheer abonnement voor jouw dé oplossing.

LTNC Hosting en Beheer Abonnement voor Moodle Open Source Leeromgevingen

In het LTNC Hosting en Beheer abonnement voor Moodle Open Source Leeromgevingen draait het om het ontzorgen van organisatie in het beheren van een eigen virtuele machine met daarop een Moodle installatie.

De virtuele machines draaien in het QTS-datacentrum in Groningen. En uiteraard mag je van hen verwachten, zoals je bij elk datacentrum wel mag verwachten, dat ze hun certificering op orde hebben.

Door onze unieke combinatie heb je een centraal aanspreekpunt voor de hosting en beheer ,maar ook je Moodle support, consultancy en trainingen.

Het hosting en beheer abonnement is opgesteld uit 2 bedragen. Naast het hostingsbedrag voor de virtuele machine, betaal je een vast bedrag voor de monitoring, up-time en basis ondersteuning, zodat jij zorgeloos kan Moodle-len. Denk hierbij aan:

  • Een 99,99% uptime garantie (Excl. downtime door server en/of Moodle updates/upgrades);
  • Upload ondersteuning bij grote bestanden via FTP;
  • Installeren en updaten van plugins;
  • Proactief uitvoeren van de 2-maandelijkse Minor updates;
  • De technische uitvoering van een upgrade van je leeromgeving;
  • Support op basis van onze Service Level Agreement.

In samenwerking met Sebsoft bieden wij voor kleinere leeromgevingen de mogelijkheid om te kiezen voor Shared Hosting. Dit houdt in dat jouw leeromgeving samen met andere leeromgevingen op dezelfde virtuele machine cluster draaien. Uiteraard is technisch alles zo ingeregeld, dat ‘normale’ gebruikers niet jouw Moodle data kunnen.

Zoek jij een samenwerkingspartner voor de hosting en beheren van je Moodle Open Source leeromgeving? Klik dan hieronder op de knop om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Overweeg je een Moodle Open Source Leeromgeving?
Bekijk dan hieronder hoe wij dit bij LT&C aanpakken!

Comments are closed.