Intelliboard Ally Program

Sinds april 2021 maakt LT&C onderdeel uit van het Intelliboard Ally programma. Hierdoor kan LT&C haar klanten nog beter faciliteren in het analyseren, monitoren en visualiseren van data.

Waarom Intelliboard?

Als Functioneel Beheerder krijg ik uiteraard regelmatig de vraag om een rapportage aan te leveren. Vaak is de conclusie dat de standaard mogelijkheden van Moodle LMS te beperkt zijn om dit te regelen.

Afhankelijk van de vraagstelling gaat het om een SQL query die ik dan zelf kan maken en met behulp van een plugin kan publisheren.

Maar er zijn ook vragen bij die zelfs met een SQL query niet op te vangen zijn, wat vervolgens leidt tot een maatwerk plugin. Waar vervolgens ook de nodige kosten aan onderhoud met zich mee komt.

Dankzij het Intelliboard Ally programma, kan ik leeromgevingen van klanten koppelen aan het LT&C Intelliboard.net account. Hierdoor krijgen we toegang tot een enorm aantal rapportages en monitoring tools, die ik vervolgens kan publisheren op jouw leeromgeving (of kan mailen naar iemand).

Nu ga jij denken? Wat als ik iets vraag wat er niet is! In het afgelopen jaar heb ik mogen ervaren dat dit geen enkel probleem is. Na een duidelijke omschrijving, gaat het Intelliboard team voor je aanslag en binnen een paar weken is de rapportage beschikbaar.

Hoe werkt Intelliboard?

Op je Moodle leeromgeving installeren we de Intelliboard plugin, deze plugin koppelen via API met Intelliboard.net.

Over Intelliboard.net en data verwerking

Klanten die via LT&C gebruik maken van Intelliboard worden aangesloten op het Intelliboard.net dashboard van LT&C.

Dit heeft 2 voordelen:

  • Als jouw Functioneel Beheerder kan ik snel en gemakkelijk rapportages voor jouw maken en publisheren in jouw leeromgeving.
  • Je hoeft zelf géén eigen Intelliboard.net account te hebben met alle kosten en beheer dat er dan bij komt.

Wil je meer weten over de Privacy voorwaarden van Intelliboard lees dan:

of bekijk een van de video

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

De Intelliboard plugin

Met de Intelliboard plugin zorg ik ervoor dat in jouw leeromgeving dashboards & rapportages beschikbaar komen. Zo heb je alles beschikbaar in je eigen portaal.

Meer weten? Lees dan ook mijn blog Intelliboard & Moodle

Wat kost Intelliboard?

Klanten van LT&C die aangesloten worden op het Intelliboard.net dashboard van LT&C (uiteraard onder de voorwaarden van een verwerkersovereenkomst!) betalen € 199,- excl. btw per maand. Betaal je voor 1 jaar tegelijk, dan krijg je 10% op het totaal bedrag.

Wil je eigen Intelliboard.net portaal hebben, bereken dan hier je prijs: https://intelliboard.net/pricing

Wat doet LT&C nog meer?

Vanuit het Intelliboard Ally program is LT&C tevens verantwoordelijk voor de Nederlandstalige vertalingen op Intelliboard.net en de Intelliboard plugin. Suggesties en/of wijzigingen zijn welkom!

Wil je meer weten over Intelliboard? Stuur dan een mail naar gemma@ltnc.nl

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken