Werkwijze LT&C

mijnwerkwijzeAls zelfstandige werk ik voor diverse organisaties in de rol van Functioneel Beheerder en Adviseur.

Als je mij leert kennen dan zul je al snel tot de ontdekking komen dat ik niet alleen weet waar ik het over heb, maar ook dat ik pragmatisch en servicegericht ben ingesteld.

Ik vertel je graag in heldere bewoordingen hoe ik een situatie voor me zie. Dit zul je ook terug zien in mijn verdere – voor sommige directe – stijl van communicatie. What you see, is what you get.

Mijn streven is jou te helpen met het vinden van de juiste oplossing. Als mij dat niet lukt, dan breng ik je graag in contact met mijn netwerk.

Omdat ik graag flexibel inzetbaar wil blijven neem ik geen interne opdrachten aan van meer dan 2 dagen in de week.

Wat is verder handig om te weten?

Implementatie Moodle en nieuwe functionaliteiten
Wanneer je LT&C inschakelt voor een implementatie of ontwikkelingstraject, dan kun je een 80/20 houding verwachten.

Dit houdt in dat ik van mening ben dat de Moodle standaard voor 80% voorziet in jouw wensen. De overige 20% zal liggen in praktische oplossingen met behulp van instellingen, community plugins en als laatste pas maatwerk.

Maatwerk plugins
Voor elke maatwerk plugin en/of aanpassing hierop wordt er een Functioneel Ontwerp geschreven. In dit ontwerp maak ik een vertaalslag van jouw wensen en verwachtingen naar wat de ontwikkelaar moet realiseren. Het gesprek en schrijven van het Functioneel Ontwerp is een apart onderdeel van de realisatie.

Je ontvangt voor elk geschreven Functioneel Ontwerp een compleet kostenplaatje. Dit kostenplaatje bestaat altijd uit 2 delen: de ontwikkelingskosten (de werkzaamheden van de ontwikkelaar) en het projectmanagement ( de werkzaamheden van LT&C).
Onder projectmanagement versta ik: testen en implementeren van de functionaliteit. Indien nodig komt dit met een maatwerkinstructie.

Over het onderhoud en support van het maatwerk maken we samen afspraken. Hou er wel rekening mee dat al het maatwerk – zonder uitzondering – ontwikkeld wordt onder de General Public Licenses en daarmee vrij beschikbaar is voor de Moodle community.

Als klant behoud je te allen tijde het gebruikersrecht, maar krijg je géén eigendomsrecht over de ontwikkelde code.

Mijn werkplek en -tijden

  • Ik werk met name vanuit huis op maandag tot en met vrijdag en ben tussen 09:00 en 18:00 uur telefonisch bereikbaar op 085 – 130 52 99.
  • Voor spoedzaken kun je mij buiten deze tijden telefonisch of via WhatsApp bereiken op 06 – 46 97 87 02.
  • Per mail beantwoord ik vragen via servicedesk@ltnc.nl. Je vraag wordt dan “gelogd” door het servicedesk systeem, waar je altijd handig de voortgang kunt volgen. Op dit systeem vind je ook een kennisbank met antwoorden op veelgestelde vragen.
  • Het streven is om de vragen die binnenkomen via de servicedesk binnen 24 uur op te pakken. Het kan uiteraard voorkomen dat vanwege drukte en/of complexiteit ik wat meer tijd nodig hebt. Ik laat je dan weten wanneer ik het voor je oppak.
  • Voor projecten wordt altijd vooraf een projectplanning gemaakt en met je afgestemd.

Vakanties en bereikbaarheid
Ik kondig mijn vakanties of gewijzigde bereikbaarheid altijd tijdig aan via mijn nieuwsbrief. Als je klant wordt, word je hier automatisch voor aangemeld. Daarnaast kun je je altijd vrijblijvend aanmelden voor de nieuwsbrief.

Uurtarief

  • Mijn uurtarief voor 2019 is € 75,- excl. btw per uur.
   Onder voorbehoud van een jaarlijkse indexering op het uurtarief. 
  • Naar locatie? Geen probleem. Ik reken hiervoor een vergoeding van € 0,35 per kilometer.

Offerte en opdracht
Op basis van je wensen ontvang je een offerte van mij, zodat je weet waar je aan toe bent. De offerte gaat na jouw akkoord over naar een opdracht.

Let op: de offerte dient als een richtprijs, echter worden alle werkzaamheden uitgevoerd op basis van daadwerkelijk gemaakte tijd.

Functioneel beheer / sitebeheer overeenkomsten worden automatisch verlengd na 1 jaar. Deze zijn te allen tijde opzegbaar.

Facturering
Ik factureer aan het einde van de maand en hanteer een betalingstermijn van 14 dagen.