Update Moodle plugins Essential en Grid: Terug naar sectie knop

moodle plugings essential_updateGareth Barnard – de ontwikkelaar van Moodle plugins Essential en Grid – heeft gisteren een nieuwe release aangekondigd. In deze release is een “return to section” knop opgenomen, waardoor je vanuit een activiteit en/of bron direct terug gaat naar de sectie waar je vandaan komt. De updates geldt voor zowel Moodle 2.9 als 3.0 gebruikers.

Naast de Return to Section knop – die overigens in de taalinstellingen aan te passen is – heeft Essential nu ook de mogelijkheid om zelf de kleuren van de knoppen te veranderen.

In de video hieronder zie je hoe de return to section knop werkt wanneer je het cursusformat Grid met pop-up gebruikt. Let op: De knop in Grid is alleen zichtbaar in combinatie met Essential of Shoehorn thema.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Gepubliceerd door

Gemma

Gemma Lesterhuis is eigenaar van Lesterhuis Training & Consultancy. Zij heeft zich in de afgelopen jaren gericht op het implementeren en integreren van Moodle in organisaties, trainingen en veranderingstrajecten. Gemma schrijft over haar praktijkervaringen met Moodle en de implementatie en integratie hiervan. Volg Gemma op Twitter via @lesterhuisg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.