Ontwikkelde plugins

Lesterhuis Training & Consultancy ontwikkelt Moodle plugins in opdracht van klanten. Al onze ontwikkelingen worden gedaan aan de hand van een Functioneel Ontwerp. De code wordt vervolgens onder de GPL licentie vrij beschikbaar, zodat iedereen in de Moodle community hier gebruik van kan maken.

De onderstaande plugins zijn door LT&C ontwikkelt

Ik heb een vraag over een plugin, waar kan ik terecht?

Mocht je een vraag hebben over een plugin die door Lesterhuis Training & Consultancy, dan kun je deze mailen naar servicedesk@ltnc.nl . Let op: de code van de plugin is vrij beschikbaar, maar onze ondersteuning niet. Voor de support en ondersteuning van onze plugins, geldt het reguliere uurtarief van Lesterhuis Training & Consultancy.

Ik wil graag een bug of veiligheidsprobleem melden, waar kan ik dit doen?

Heb je veiligheidsissue of een bug ontdekt in onze plugins? Dan horen wij dit graag! Stuur een mail naar servicedesk@ltnc.nl met daarin:

  • De naam van de plugin.
  • Welke stappen je hebt doorlopen cq. wat je hebt gedaan.
  • Eventuele screenshots.

Bugs en/of veiligheidsissues worden kosteloos door ons opgelost.

Ik heb een verbeter voorstel

Het kan altijd beter. Heb jij een verbeter voorstel voor een plugin die door is ontwikkelt? Stuur dan een mailtje naar servicedesk@ltnc.nl met daarin:

  • De naam van de plugin.
  • Wat je graag zou willen verbeteren.
  • Of je bereid bent om een bijdrage te doen aan de ontwikkeling. Dit kan financieel zijn of door een code aanpassing in te sturen.

Let op: alle verbetering voorstellen komen op onze back-log, maar dit wil niet zeggen dat we ze uitvoeren. We gaan hierover graag met je in gesprek.

Wat kan ik doen om te zorgen dat deze plugin blijft bestaan

Hoewel Lesterhuis Training & Consultancy de Moodle community graag ondersteund, kunnen we dit niet helemaal alleen. Elk half jaar moet een plugin doorgenomen worden, en opnieuw beoordeeld worden of deze nog past in de nieuwe Moodle versie. Dit kost tijd en uiteraard geld. Wij vragen klanten die onze plugins gebruiken hier een jaarlijkse bijdrage per plugin voor. Deze bijdrage is gelijk aan 1 x het uurtarief van Lesterhuis Training & Consultancy per plugin. Als een klant in het lopend jaar op een andere manier een bijdrage doet, bijvoorbeeld een nieuwe stukje ontwikkeling. Dan vervallen deze jaarlijkse kosten voor de klant.

Gebruik jij een plugin van Lesterhuis Training & Consultancy, ben je géén klant maar wil je wel een bijdrage doen? Neem dan contact met ons op om hierover afspraken te maken.