Ontwikkelde plugins

Lesterhuis Training & Consultancy ontwikkelt Moodle plugins in opdracht van klanten.

Dit doen wij aan de hand van Functioneel Ontwerp. In het ontwerp nemen wij de eisen en wensen van de organisatie op, zodat we een duidelijke offerte kunnen maken.

Wanneer het gaat om een aanpassing op een bestaande plugin, kan het zijn dat we dit proces overslaan en dat je in de offerte de uitwerking vindt.

Een ontwikkelde plugin gaat terug naar de community

Hoewel wij de plugin in opdracht van klanten ontwikkelen. De code van de plugin valt onder de GPL licentie.

Dit houdt in dat afhankelijk van de functionaliteiten en doelgroep, onze plugins te vinden zijn op de Moodle.org databank of Github.

Implementatie en ondersteuning

Alle plugins die door LT&C zijn ontwikkelt worden opgeleverd met documentatie. Uiteraard ondersteunen wij je graag bij de implementatie en overige vragen.

Kwaliteit staat bij ons centraal. Daarom testen wij al onze ontwikkelde plugins voor oplevering. Mocht je toch een bug vinden na oplevering, maar je geen zorgen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Hoe ondersteunen wij de community?

Alle onze plugins worden standaard voorzien van de Nederlandstalige én Engeltalige taalbestanden en een video. Tevens zorgen wij ervoor dat de plugins voor nieuwe versie beschikbaar zijn, zolang hier vraag naar is.

Echter kiezen wij ervoor om geen Engelstalige documentatie uit te werken en te onderhouden. Klanten van LT&C vinden actuele documentatie altijd op ons klantportaal.

Om deze plugins te kunnen blijven ondersteunen en beschikbaar maken, hebben wij LT&C Community Plugin Programma opgezet. Leden van dit programma betalen per LT&C plugin een jaarlijks bedrag. Het programma is nieuw en zal in 2021 in samenspraak met klanten nader worden uitgewerkt.

De onderstaande plugins zijn door LT&C ontwikkelt