Overeenkomst Moodle Functioneel Beheer

Als ZZP-er vind ik het belangrijk om te werken met een overeenkomst voor het uitvoeren van Functioneel Beheer van Moodle in jouw organisatie.

Dit mag uiteraard een overeenkomst zijn die jezelf opstelt. Het belangrijkste aan de overeenkomst moet zijn dat het voldoet aan de eisen die door de Belastingdienst aan het ZZP-schap zijn gesteld en er mogen géén concurrentie bedingen in staan.

Daarnaast wil ik de mogelijkheid behouden om mijn eigen tijd in te kunnen delen. Daarbij werk ik, bij voorkeur, vanuit huis, met mijn eigen systemen (internet, laptop).

Ik vind het ook belangrijk dat we goede afspraken maken over het Intellectueel eigendom van diverse documenten die door mij geschreven wordt. Zodat ik de vrijheid hou om – wanneer dat nodig is – informatie te kunnen delen met de Moodle community.

Mocht je géén overeenkomst hebben, dan kunnen we gebruik maken van mijn eigen Moodle Functioneel Beheer overeenkomst. Je vindt hier onder een voorbeeld versie.

Wil je weten waar ik als Moodle Functioneel Beheerder jouw organisatie mee kan helpen? Neem dan snel een kijkje op de rest van mijn website.

Als je meer wil weten over het Moodle LMS systeem, ga dan naar: https://moodle.org/

TEMPLATE_Overeenkomst-Opdracht-Functioneel-beheer-en-support_2020