Partners van LT&C

Als organisatie vinden we het belangrijk om samen te werken en samen te leren. Met dit ons achterhoofd zijn we de afgelopen jaren diverse partnerschappen gestart, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Al onze partners zijn op een of andere manier verbonden met het Moodle LMS systeem. Graag stellen wij onze partners hieronder aan je voor.

partner_rimote

Rimote voor Moodle Hosting

All ICT Servicebureau Rimote en LT&C zijn partners sinds 2018 als het gaat om het hosten van Moodle leeromgeving. In onze partnerschap host je leeromgeving bij Rimote, maar is LT&C je contactpersoon en beheerder. Terwijl Rimote ervoor zorgt dat jouw Moodle server goed draait en beveiligd is, zorgt LT&C ervoor dat je Moodle installatie in vertrouwde handen is.

Wil je meer weten over het hosten en beheren van Moodle via Rimote? Neem dan contact met ons op


partner_edwiser

Edwiser als brug tussen WordPress en Moodle

Edwiser was wellicht wel een van de eerste partijen die kwamen met een e-commerce oplossing voor Moodle. Dit deden ze door een “brug” te bouwen tussen twee krachtige open-source platformen: WordPress en Moodle.

Terwijl je WordPress platform gebruikt om je bedrijf en producten onder de aandacht brengen, zorgt de Edwiser Bridge dat jouw klanten toegang krijgen tot de Moodle leeromgeving.

Wil je meer weten over het koppelen van jouw WordPress site aan je Moodle leeromgeving met behulp van Edwiser? Neem dan contact met ons op


Partner_Readspeaker

Je Moodle teksten naar spraak met ReadSpeaker

ReadSpeaker zet online teksten direct om in natuurlijke spraak. De plugin wordt op leeromgevingen ingezet voor verschillende doeleinde, zoals cursisten met leer -en/of leesproblemen, verminder gezichtsvermogen, ouderen, cursisten die een nieuwe taal willen leren of gewoon voor onderweg.

Meer weten over ReadSpeaker en Moodle? Lees dan ook eens onze blog “ReadSpreaker plugin voor Moodle” of vraag direct een demo aan.


partner_Intelliboard

Visualiseer je Moodle data met Intelliboard

Als officiële Moodle integratie partner, vult Intelliboard het gemis op om in Moodle leerprestaties te visualiseren. Intelliboard heeft out-of-the-box tientallen rapportages en monitors, die je real-time in je leeromgeving kan tonen.

Meer weten? Lees mijn blog Intelliboard & Moodle 


partner_sebsoft

Virtuele klasruimtes met behulp van BigBlueButton

Virtuele klasruimtes in Moodle? Geen enkel probleem! Sebsoft en LT&C werken al jaren samen, maar vanaf januari 2021 partners. Met de open source software: BigBlueButton zetten wij binnen 30 minuten jouw virtuele klasruimte op. Je kan kiezen uit verschillende “levels” op basis van jouw groepsgrootte.

Wil je meer weten over BigBlueButton? Neem dan contact met ons op


Partner_WooClap

Interactieve fysieke lessen met WooClap

Zoek jij een manier om je online of klassikale lessen interactiever te maken? Verbind dan je Moode leeromgeving met de Wooclap software. Wooclap kan volledig geïntegreerd worden je leeromgeving, zodat je vanuit een blended of flipped-classroom programma het makkelijk kan opstarten. Wooclap is tevens te integreren met Powerpoint, Google en Keynote, om zo je presentaties interactief te maken. Ben je klant van LT&C, neem dan contact met ons op voor een leuke korting. 


partner_proctorio

Integer digitaal toetsen met Proctorio

Met de integratie van Proctorio, heb je een geïntegreerde oplossing voor het automatisch surveilleren van online examens. Met daarbij dé garantie van integriteit van elk examen.

Door middel van een muisklik activeert de gebruiker Proctorio’s geautomatiseerde identiteitscontrole en de geautomatiseerde controle op het afnemen van het examen. Een fysieke surveillant is niet langer nodig.

Het Proctorio platform biedt verschillende opties zoals, identiteitscontrole, geautomatiseerd toezicht op examens, beveiligen van exameninhoud, blokkeren van browserinstellingen en programma’s, fraude detectie, aanpasbare intensiteit van toezicht en direct inzicht in de uitgebreide analyse van het gedrag en resultaten van de examenkandidaten.

Ben je klant van LT&C en wil je meer weten over Proctorio, neem dan contact met ons op.


Planaday online cursusadministratie software

Lt&C biedt een directe koppeling met Planaday. De online cursusadministratie software van Planaday helpt opleiders de planning en organisatie van hun cursussen, trainingen en opleidingen zo efficiënt mogelijk te regelen. Via handige automatiseringen en koppelingen worden dagelijkse taken makkelijk gemaakt. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals het versturen van deelnemerslijsten, certificaten, facturen, en e-mails. Maar ook worden belangrijke elementen zoals een overzichtelijke cursus agenda, taken per cursus, en natuurlijk een koppeling met de e-learning software van Moodle niet vergeten!

​Gebruik je Moodle en Planaday? Dan komen inschrijvingen voor jouw e-learnings direct in de cursusadministratie terecht. Ook worden e-learning resultaten automatisch opgehaald en direct in Planaday verwerkt.

Benieuwd naar Planaday? Klik hier om naar de website te gaan!