Real time leerprestaties volgen in jouw leeromgeving?

Eerder schreef ik al een blog over Intelliboard als dé ideale tool om real time de leerprestaties in je Moodle leeromgeving te volgen.

Als sitebeheerder van verschillende sites weet ik hoe fijn het is als je als klant een 1 oogopslag real time de leerprestaties van cursisten kan zien.

Maar ik weet ook dat de meeste van mijn klanten niet het geld hebben om jaarlijks te investeren in een tool om real time leerprestaties te volgen.

Daar is nu een oplossing voor.

Samenwerking LT&C en Intelliboard is een feit!

In overleg met Intelliboard mag ik mijn klanten – klanten die bij mij een functioneel beheerovereenkomst hebben – tegen een sterk gereduceerd tarief Intelliboard aanbieden.

In plaats van dat je dan je eigen Intelliboard account krijgt, koppel ik jouw leeromgeving aan mijn account. Als klant kun je daar niet op inloggen, maar je kunt wel van alle mogelijkheden die Intelliboard via de Moodle plugin biedt gebruikmaken.

Wil je weten wat je dan tot je beschikking hebt? Neem een kijkje op de Intelliboard Moodle demo site. En log in als instructor of student.

Ben je geen klant bij LT&C, maar wil je meer weten over Intelliboard en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Je krijgt dan een Nederlandstalige demo en een contactpersoon voor al je Intelliboard vragen.

Tijdens de MoodleMoot Benelux op 23 oktober a.s. wordt er een live demo gegeven over Intelliboard.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.