Samenwerken met LT&C

samenwerken_ltnc

Bij het selecteren, implementeren en gebruiken van een Moodle leeromgeving wil je uiteraard samenwerken met een partner die alle kennis in huis heeft.

Daarnaast wil je natuurlijk flexibiliteit, korte lijnen en heldere communicatie. Die eigenschappen vind je bij LT&C.

Door onze werkwijze kunnen wij de optimale mix van deze eigenschappen bieden. Dat doen wij door zelf klein te blijven, maar de samenwerking te zoeken met andere specialisten.

Hierdoor bieden wij de zekerheid van een groot bedrijf met de flexibiliteit en snelheid van een klein bedrijf.

De samenwerkingen bieden ons de garantie dat wij blijven leren van elkaar, en daarmee onze kennis van Moodle Open Source Leeromgevingen altijd up-to-date houden. Voor kennis die wij zelf niet in huis hebben schakelen wij een van onze partners in.

Samenwerken zodat je…

partner_rimote
All ICT servicebureau

Rimote is al sinds 2018 onze partner op het gebied van hosting van de Moodle Leeromgeving. Zij zorgen ervoor dat jouw server goed draait en beveiligd is. Ondertussen zorgt LT&C ervoor dat de installatie in vertrouwde handen is. Om het voor jou als klant makkelijk te houden, heb je één aanspreekpunt, LT&C.

Voor onze  plugins -en addons werken we samen met ontwikkelaars uit de Moodle community. Voordat wij bij een van de ontwikkelaars een offerte opvragen, werken wij eerst met jou samen de functionele eisen uit. Zo garanderen wij een snelle doorlooptijd op alle te ontwikkelen plugins.

Wij werken samen met de volgende ontwikkelaars..

Luuk Verhoeven van Ldesign Media is onze rots in de branding wanneer het aankomt op slimme, pragmatische uitbreidingen van Moodle. Uiteraard wordt alles ontwikkeld met een blik op de toekomst en volgens Moodle richtlijnen. 
Voor LT&C is Gareth een ware Moodle legend. Ontwikkelaar én docent! EeGareth Barnardn waardevolle combinatie als het gaat om Moodle. Gareth is voor LT&C de "go-to-guy" wanneer het gaat om cursusformats én Moodle thema's.Als eenmanszaak zoek je ook mensen om je heen die je kunnen vervangen en/of opvangen in tijden van nood. Hieronder vind je een overzicht van kanjers op wie LT&C kan terugvallen! 


Peter HaasdijkPeter Haasdijk, consultant/adviseur, is jouw steun en toeverlaat bij het implementeren en gebruik.

Aspecialisten Kees Koopmanls trainer en begeleider is Kees Koopman een inspiratie voor individuele vakgroepen, ontwerpers van cursussen, trainers en docenten.

Brian Lesterhuis zorgt ervoor dat de supportdesk en Minor updates gewoon doordraaien.

Telefonische ondersteuning wordt verzorgt door de kanjers van BizziPhone, zodat je altijd iemand aan de lijn krijgt. 

partner_IntelliboardAls officiële Moodle integratie partner, vult Intelliboard het gemis op om in Moodle leerprestaties te visualiseren. Intelliboard heeft out-of-the-box tientallen rapportages en monitors, die je real-time in je leeromgeving kan tonen.

Meer weten? Lees mijn blog Intelliboard & Moodle 

Partner_ReadspeakerReadSpeaker zet online teksten direct om in natuurlijke spraak. De plugin wordt op leeromgevingen ingezet voor verschillende doeleinden, zoals cursisten met leer- en/of leesproblemen, verminderd gezichtsvermogen, dyslexie, ouderen, cursisten die een nieuwe taal willen leren of gewoon voor onderweg.

Meer weten over ReadSpeaker en Moodle? Lees dan ook eens onze blog “ReadSpreaker plugin voor Moodle” of vraag direct een demo aan.

partner_sebsoftVirtuele klasruimtes in je leeromgeving? Geen enkel probleem! Sebsoft en LT&C werken al jaren samen, maar vanaf januari 2021 als partners. Met de open source software: BigBlueButton zetten wij binnen 30 minuten jouw virtuele klasruimte op. Wil je meer weten over BigBlueButton? Neem dan contact met ons op

Partner_WooClapZoek jij een manier om je online of klassikale lessen interactiever te maken? Verbind dan je leeromgeving met de Wooclap software. Wooclap kan volledig geïntegreerd worden je leeromgeving, zodat je vanuit een blended of flipped-classroom programma het makkelijk kan opstarten. Wooclap is tevens te integreren met PowerPoint, Google en Keynote, om zo je presentaties interactief te maken. Ben je klant van LT&C, neem dan contact met ons op voor een leuke korting. 

partner_proctorioMet de integratie van Proctorio, heb je een geïntegreerde oplossing voor het automatisch surveilleren van online examens. Met daarbij dé garantie van integriteit van elk examen.

Door middel van een muisklik activeert de gebruiker Proctorio’s geautomatiseerde identiteitscontrole en de geautomatiseerde controle op het afnemen van het examen. Een fysieke surveillant is niet langer nodig.

Het Proctorio platform biedt verschillende opties zoals: identiteitscontrole, geautomatiseerd toezicht op examens, beveiligen van exameninhoud, blokkeren van browserinstellingen en programma’s, fraude detectie, aanpasbare intensiteit van toezicht en direct inzicht in de uitgebreide analyse van het gedrag en resultaten van de examenkandidaten.

Ben je klant van LT&C en wil je meer weten over Proctorio, neem dan contact met ons op.

Lt&C biedt een directe koppeling met Planaday. De online cursusadministratie software van Planaday helpt opleiders de planning en organisatie van hun cursussen, trainingen en opleidingen zo efficiënt mogelijk te regelen. Via handige automatiseringen en koppelingen worden dagelijkse taken makkelijk gemaakt. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals het versturen van deelnemerslijsten, certificaten, facturen, en e-mails. Maar ook worden belangrijke elementen zoals een overzichtelijke cursusagenda, taken per cursus en natuurlijk een koppeling met de e-learningsoftware van Moodle niet vergeten!

​Gebruik je Moodle en Planaday? Dan komen inschrijvingen voor jouw e-learnings direct in de cursusadministratie terecht. Ook worden e-learning resultaten automatisch opgehaald en direct in Planaday verwerkt.

Samen met de Moodle Open Source gemeenschappen

Naast samenwerking met verschillende bedrijven zijn wij ook actief in verschillende Moodle Open Source gemeenschappen. Hier komen gebruikers en ontwikkelaars bij elkaar om samen ontwikkelingen op het gebied van het Moodle Open Source LMS te bespreken en vraagstukken samen op te lossen.

https://moodleassociation.org/De Moodle User Association is een internationale Moodle vereniging die als doel heeft de groei van het Moodle LMS te ondersteunen. Leden van de MUA kunnen voorstellen indienen voor verbeteringen.

Daarnaast zijn er bijeenkomsten waarin leden er samen naar streven issues op te lossen. Hier Moodle HQ de leden ook bij over de laatste ontwikkelingen. Leden van de MUA zijn dus als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

stichting mnet beneluxStichting MNet Benelux is opgericht door Gemma Lesterhuis en Arnout Vree, directeur van Avetica BV, Moodle Partner. Samen met een professionele programmacommissie hebben zij inmiddels een aantal keer een succesvol community-gedreven Nederlandstalige MoodleMoot neergezet. De MoodleMoot is een congres voor enthousiaste ‘Moodlelaars’, zowel ervaren als beginnend.

Wil je meer weten over onze de partners waar we mee samenwerken? Of heb je interesse in samenwerken met LT&C?
Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.