Abonnementen Moodle™ ondersteuning

Abonnementen LTNC

Abonnementen voor je Moodle™ ondersteuning is een ideale oplossing voor organisatie die niet zitten te wachten op onverwacht hoge kosten.

Daarbij komt ook nog dat je met de abonnementen van LT&C optimaal profiteert van de beste dienstverlening.

Zoek jij deze optimale combi? Precies weten waar je financieel aan toe bent en zeker zijn van een perfect functionerende leeromgeving? Sluit dan een van de LT&C abonnementen af.

LT&C Hosting en Beheer VPS is een ideale oplossing voor de organisatie die graag ontzorgd wordt in het hosten en beheren van een Moodle Open Source LMS, maar graag zelf controle houden op hun eigen data- en veiligheidsprocedures.

Onze LT&C hosting en beheer VPS plannen zijn gericht op de capaciteit die jouw Moodle installatie nodig heeft. Samen met onze partner in Groningen ontzorgen wij jou in het beheren, onderhouden van de virtuele machine, bijkomende software en Moodle voor een vast bedrag per maand.

Heb je meer rekenkracht nodig omdat er een groot project aankomt? Dit is bij ons geen enkel probleem, we up- en downscalen naar jouw behoefte.

We draaien ons eigen VPS oplossing in bij QTS Datacentrum Groningen. Het datacentrum heeft de volgende certificeringen: ISO27001, ISO22301, PCI DSS, SOC 1 Type 1en SOC 2 Type 2.

LT&C hosting en beheer Shared server abonnement is ideaal voor de startende ondernemer, kleine vereniging/stichting of non-profit organisatie.

Net zoals in het LT&C hosting en beheer VPS abonnement kun je complete ontzorging verwachten bij het hosten en beheren van jouw Moodle leeromgeving.

Het verschil? Jouw leeromgeving draait samen met andere leeromgevingen op een voor ons geoptimaliseerd cluster in Datacentrum Park Falkenstein Duitsland, ISO 270001 gecertificeerd. Uiteraard garanderen wij jou dat de gebruikers van andere leeromgevingen niet bij jouw data kunnen zonder jouw toestemming! Wil je meer weten over hoe wij dit doen? Plan dan een kennismaking afspraak.

Het doel van de LTNC strippenkaarten is om klanten tegen een gereduceerd tarief gebruik te laten maken van onze support en advies dienstverlening.

Er zijn drie verschillende strippenkaart, 10 -20 en 50. Elke strip staat gelijk aan 1 uur. Hoe hoger je strippenkaart, hoe groter de korting op het uurtarief.

Op onze website kun je meer lezen over de LTNC Strippenkaart.

Het LT&C Plugin Beheer Abonnement is een abonnement op een door ons ontwikkelde plugin. Je betaalt een vast bedrag per jaar voor het gebruik van de plugin . Wij garanderen gebruiksgemak, service en updates. Zo ben je altijd verzekerd van goed functionerende plugins en beschermd tegen onverwacht hoge kosten. En heb je de plugin niet meer nodig? Dan zeg je het abonnement gewoon op.

Op onze website kun je meer lezen over het  LT&C Plugin Beheer Abonnement.

In samenwerking met onze partner Sebsoft bieden wij de mogelijkheid tot virtuele klasruimtes in de Moodle Leeromgeving met behulp van BigBlueButton.

Wil je meer weten over onze Virtuele Klasruimte oplossing, en welke ondersteuning LT&C hierin kan bieden? Plan dan een kennismakingsafspraak.

Heb je nog vragen of interesse in een van onze abonnementen? Of over Moodle™ in het algemeen? Klik dan op de knop hieronder om met ons contact op te nemen.