Abonnementen ondersteuning bij Open Source Leeromgeving Moodle™

Abonnementen LTNC

Abonnementen voor je LMS ondersteuning is een ideale oplossing voor organisatie die niet zitten te wachten op onverwacht hoge kosten.

Daarbij komt ook nog dat je met de abonnementen van LT&C optimaal profiteert van de beste dienstverlening.

Zoek jij deze optimale combi? Precies weten waar je financieel aan toe bent en zeker zijn van een perfect functionerende leeromgeving? Sluit dan een van de LT&C abonnementen af.

LT&C Hosting en Beheer VPS is een ideale oplossing voor de organisatie die graag ontzorgd wordt in het hosten en beheren van een Moodle Open Source LMS, maar graag zelf controle houden op hun eigen data- en veiligheidsprocedures.

Onze LT&C hosting en beheer VPS plannen zijn gericht op de capaciteit die jouw Moodle installatie nodig heeft. Samen met onze partner in Groningen ontzorgen wij jou in het beheren, onderhouden van de virtuele machine, bijkomende software en Moodle voor een vast bedrag per maand.

Heb je meer rekenkracht nodig omdat er een groot project aankomt? Dit is bij ons geen enkel probleem, we up- en downscalen naar jouw behoefte.

We draaien ons eigen VPS oplossing in bij QTS Datacentrum Groningen. Het datacentrum heeft de volgende certificeringen: ISO27001, ISO22301, PCI DSS, SOC 1 Type 1en SOC 2 Type 2.

LT&C hosting en beheer Shared server abonnement is ideaal voor de startende ondernemer, kleine vereniging/stichting of non-profit organisatie.

Net zoals in het LT&C hosting en beheer VPS abonnement kun je complete ontzorging verwachten bij het hosten en beheren van jouw Moodle leeromgeving.

Het verschil? Jouw leeromgeving draait samen met andere leeromgevingen op een voor ons geoptimaliseerd cluster in Datacentrum Park Falkenstein Duitsland, ISO 270001 gecertificeerd. Uiteraard garanderen wij jou dat de gebruikers van andere leeromgevingen niet bij jouw data kunnen zonder jouw toestemming! Wil je meer weten over hoe wij dit doen? Plan dan een kennismaking afspraak.

LTNC Plugin Beheer Abonnement

Het LT&C Plugin Beheer Abonnement is een abonnement op een door ons ontwikkelde addon (plugin) voor je Moodle LMS leeromgeving. Je betaalt een vast bedrag per jaar voor het gebruik van de plugin, waardoor wij garanderen dat een goed functionerende module op je leeromgeving draait. Daarnaast beschermd dit abonnement je voor onverwachte hoge kosten bij een Moodle upgrade. 

 

Wat mag je verwachten van het LT&C Plugin Beheer Abonnement?

  • Nederlandse vertaling en documentatie.
  • Oplossing van eventuele bugs volgens onze Service Level Agreement.
  • Geen extra kosten voor het beschikbaar voor nieuwe Moodle versie en/of PHP. 

Note: Wij ondersteunen ALLEEN voor Moodle versies die binnen het Moodle HQ veiligheidssupport vallen. Voor Moodle versies die niet langer worden ondersteund door Moodle HQ is het niet mogelijk ondersteuning te krijgen. 

Moodle™ plugins die ontwikkelt en onderhouden worden door LT&C worden beschikbaar gesteld als Freeware software. De voorwaarden van gebruik kun je lezen op onze website.


In samenwerking met onze partner Sebsoft bieden wij de mogelijkheid tot virtuele klasruimtes in de Moodle Leeromgeving met behulp van BigBlueButton.

Wil je meer weten over onze Virtuele Klasruimte oplossing, en welke ondersteuning LT&C hierin kan bieden? Plan dan een kennismakingsafspraak.

Heb je nog vragen of interesse in een van onze abonnementen? Of wil je meer weten over het Moodle™ Open Source LMS Project? Klik dan op de knop hieronder om met ons contact op te nemen.