Nieuws van het Moodle Meisje!

Moodle™ Open Source LMS - Moodle™ Meisje

Werk jij met een Moodle Open Source leeromgeving en heb je geen tijd alle razendsnelle ontwikkelingen bij te houden? Lesterhuis Training & Consultancy biedt de Nederlandstalige Moodle gemeenschap de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws via de kanalen van het Moodle Meisje.

Wist je dat Moodle Meisje onze oprichter Gemma Lesterhuis is? Deze ‘geuzennaam’ kreeg ze aan het begin van haar Moodle-carrière en koestert ze inmiddels door hem te gebruiken voor haar blogs en nieuwsbrief.

Moodle Meisje Nieuwsbrief: een overzicht van het laatste nieuws..

Geen zin om om je Social Media account bij te houden? Het Moodle Meisje houdt je graag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang minimaal 1x per maand het laatste nieuws in je mailbox.

Het Moodle Meisje blogt

Heb je al eens van Moodle Meisje gehoord? Moodle Meisje blogt over de ontwikkelingen binnen Moodle, test ze uit en geeft haar ongezouten mening over de positieve en minder positieve kanten. Heel fijn dat je zelf niet alles hoeft uit te testen.

Hieronder vind je de meest recente blogs. Onze blogs worden gepubliceerd via ons Twitter, Facebook en LinkedIn account. Volg haar op een van deze accounts om op te hoogte te blijven van de laatste updates.

LT&C Moodle™ LMS MeetUp – Terugblik

Afgelopen woensdag 24 mei vond de eerste LT&C Moodle™ LMS MeetUp plaats. En met enige trots kan ik wel zeggen ...
Meer Lezen

Moodle™ LMS 4.2: weer een stap dichterbij

Platform Manager Moodle™ LMS Matt Porrit kondigde afgelopen maandag op het Moodle.org forum de release van Moodle™ LMS 4.2 aan ...
Meer Lezen
/ Moodle

ISO 9001 en 27001, een mijlpaal!

“Gefeliciteerd Lesterhuis Training & Consultancy, met uw DEKRA ISO 9001 en 27001 certificaat”. Een zucht van opluchting. Op 14 april ...
Meer Lezen
/ Diensten, ISO, LT&C, Moodle, Moodle, Overige

Moodle™ Functioneel Beheerder

Een dag uit het leven van .. ...een Moodle™ Functioneel beheerder. Over het algemeen schrijf ik alleen blogs over het ...
Meer Lezen

Moodle™ LMS Gebruikersonderzoeken

Waarom zijn ze belangrijk Moodle™ LMS gebruikersonderzoeken - als je mij volgt op Social Media of je bent een klant ...
Meer Lezen