Nieuws van het Moodle Meisje!

Nieuws - Moodle Meisje

Werk jij met een Moodle Open Source leeromgeving en heb je geen tijd alle razendsnelle ontwikkelingen bij te houden? Lesterhuis Training & Consultancy biedt de Nederlandstalige Moodle gemeenschap de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws via de kanalen van het Moodle Meisje.

Wist je dat Moodle Meisje onze oprichter Gemma Lesterhuis is? Deze ‘geuzennaam’ kreeg ze aan het begin van haar Moodle-carrière en koestert ze inmiddels door hem te gebruiken voor haar blogs en nieuwsbrief.

Moodle Meisje Nieuwsbrief: een overzicht van het laatste nieuws..

Geen zin om om je Social Media account bij te houden? Het Moodle Meisje houdt je graag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang minimaal 1x per maand het laatste nieuws in je mailbox.

Het Moodle Meisje blogt

Heb je al eens van Moodle Meisje gehoord? Moodle Meisje blogt over de ontwikkelingen binnen Moodle, test ze uit en geeft haar ongezouten mening over de positieve en minder positieve kanten. Heel fijn dat je zelf niet alles hoeft uit te testen.

Hieronder vind je de meest recente blogs. Onze blogs worden gepubliceerd via ons Twitter, Facebook en LinkedIn account. Volg haar op een van deze accounts om op te hoogte te blijven van de laatste updates.

Cognitive Load Theory

Voor een beter design van de online cursus Dit artikel is vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands door LT&C ...
Meer Lezen
/ Moodle

Koppelen met Moodle™

Steeds meer organisaties zijn bezig met het op een slimme manier koppelen van systemen. Het is dan ook niet zo ...
Meer Lezen
/ Moodle

LTNC Plugin Beheer Abonnement:  Update

Zo vlak voor de zomervakantie leek het ons een goed idee om een update te geven over het LTNC Plugin ...
Meer Lezen
/ Moodle

Een veiliger Moodle Leeromgeving met een webcheck?

In het kader van passende organisatorische en technische (veiligheids-) maatregelen heeft LT&C besloten om in het LT&C Hosting en Beheer ...
Meer Lezen
/ Moodle

Databank Activiteit – Sneakpreview Moodle 4.1

De databank activiteit is wellicht wel een van de meest veelzijdige activiteiten die je in je Moodle cursus kan vinden ...
Meer Lezen
/ Moodle