Op het gebied van hosting en beheer in het algemeen zijn er veel aanbieders in de markt. Het hosten van een open source leeromgeving is echter niet iets wat je zomaar ergens uit handen geeft. Immers, de software vraagt niet alleen kennis van de specifieke programmeertalen, maar ook kennis van en ervaring in het optimaal inrichten van een leeromgeving. Zo ben je gegarandeerd van een veilige, gebruiksvriendelijke en prettige leeromgeving.

Bij het gebruik van je leeromgeving zit je natuurlijk niet te wachten op onredelijke en onverwacht hoge kosten voor hosting en beheer. Bij voorkeur weet je vooraf wat jouw kosten zijn voor hosting, installatie, updates en de beste technische ondersteuning. En uiteraard hou je je leeromgeving veilig met een jaarlijkse websecurity check.

Voor de optimale combinatie van vaste lage kosten en de beste dienstverlening sluit je een van onze Hosting- en Beheer abonnementen af.

Kies uit een van de volgende abonnementen: 

cluster 50
BBB Virtuele Klasruimtes tegel

Ons beleid is dat 80% van de standaard Moodle™ LMS  software moet voldoen aan jullie wensen. De overige 20% gaan we samen invullen door o.a. te kijken naar beschikbare community plugins en werkprocessen. Mochten we daar niet uitkomen, dan gaan we pas kijken naar het LT&C Plugin beheer abonnement. 

Voor een vast bedrag per jaar garanderen wij gebruiksgemak, service en updates. Zo ben je altijd verzekerd van goed functionerende plugins en beschermd tegen onverwacht hoge kosten bij updates/upgrades.       Lees meer.

Digitaal lesgeven is inmiddels bijna niet meer weg te denken. En met de BigBlueButton virtuele klasruimtes bied je de leerlingen bijna hetzelfde als in de lesbanken.

Vanaf Moodle™ LMS  versie 4.0 is BigBlueButton een standaard activiteit aangeboden door Blindside Networks.  Deze standaard toegang geeft je recht op: 

   • Sessies van maximaal 60 minuten.
   • Maximaal 25 gelijktijdige gebruikers.
   • Opnames zijn na 7 dagen verlopen en kunnen niet worden gedownload.
   • Webcams van de leerlingen zijn alleen zichtbaar voor de moderator.

Wil je BBB actief gaan inzetten en/of je opnames langer bewaren? Lees dan verder.