Het LTNC Moodle Plugin Beheer Abonnement is een jaarlijks abonnement voor add-ons, bekend als plugin, die we voor speciaal zijn ontwikkelt voor Moodle LMS. 

Voor een vast jaarlijks bedrag krijg je toegang tot deze tools, inclusief continue updates en klantondersteuning. Dit betekent dat je plugins altijd goed werken en je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Heb je de plugin niet meer nodig? Dan kun je het abonnement eenvoudig stopzetten.

Voordelen van het LTNC Moodle LMS plugin Abonnement

Wanneer je aan de slag gaat met onze modules, kun je er op rekenen dat we ervoor zorgen dat deze compatibel blijven met de laatste beschikbare Moodle en PHP versie. Loop je tegen een probleem aan? Geen enkel probleem, we kijken graag met je mee en lossen eventuele code problemen direct voor je op. 

Met het LTNC Moodle LMS plugin abonnement kun je rekenen op: 

Wat kun je met LTNC Moodle LMS plugins?

  • De leerervaring in een cursus veranderen door:
      • Activiteit en bronnen omzetten naar tegels en voortgang per sectie kan tonen.
      • Je Moodle cursus met activiteiten en bronnen omzetten in een ‘boek’ en/of ‘elearning’ ervaring zoals Rise. 
      • Cursisten eraan herinneren terug te keren naar de cursus om deze af te ronden.
      • Permanente Educatie punten bij afronding laten bijschrijven in het PE Online register.
    • De standaard Oauth2 integratie uitbreiden met bijvoorbeeld:
      • Op een effectieve uitleveren van cursussen via een unieke url.
      • Inloggen zonder nog op de inlogpagina te komen.
    • Koppelingen met ERP/CRM ondersteunen door:
      • Aanmaken en aanmelden van accounts via geautomatiseerde CSV upload.
      • Up-to-date voortgang en resultaat gegevens terugsturen via Webservices.
    • Een geautomatiseerde terugkoppeling naar Coachview of Planaday met behulp van Webhook.
    • Uiterlijk van je omgeving veranderen op cursus, categorie óf persoonsniveau zonder een nieuwe thema.

De kosten van het LTNC Plugin Beheer Abonnement verschillen per plugin. Neem contact op met LTNC voor een actuele prijsopgave. 

Antwoord op veel gestelde vragen

Als Moodle developers waarderen wij de interesse in onze plugins. We bieden inderdaad een selectie van modules gratis aan via de Moodle Plugin Database.

Dit betreft over het algemeen modules die wij:

  • Al een langere tijd draaien.
  • Op verzoek van klanten overgenomen zijn van andere ontwikkelaars.

De kern blijft staan dat wij dat voor deze modules kunnen doen omdat de betreffende klant hiermee akkoord is gegaan en financieel ondersteund.

We streven echter naar het handhaven van hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen voor al onze producten. Het volledig vrijgeven van al onze modules zou deze normen kunnen ondermijnen, aangezien onze ervaring leert dat gebruikers die plugins uit de Moodle Database downloaden, minder vaak bereid zijn om een financiële bijdrage te leveren. Als kleine organisatie hebben we beperkte middelen, en het kosteloos aanbieden van al onze modules zou niet haalbaar zijn zonder deze financiële steun. Dit evenwicht tussen toegankelijkheid en kwaliteitsbehoud is cruciaal voor het voortduren van onze bijdrage aan de Moodle community.

Een bug is een fout of een probleem dat voorkomt dat de module werkt zoals het bij het ontwerp is bedoeld. 

Stel je voor dat je een nieuwe keukenrobot hebt die automatisch cake zou moeten kunnen bakken. Maar elke keer als je hem aanzet om een cake te maken, stopt hij halverwege en bakt de cake maar aan één kant. Dit probleem in de keukenrobot zou je kunnen vergelijken met een bug in een softwareprogramma.

Het is belangrijk om te begrijpen dat een bug niet een nieuwe functionaliteit is, hoewel het soms kan lijken dat het nieuwe en onverwachte resultaten oplevert. Deze resultaten zijn echter onbedoeld en kunnen de normale werking van het programma verstoren.

Wanneer jij als klant een bug identificeren, dan zijn de kosten voor de ontwikkelaar voor ons rekening omdat wij willen dat de module correct en efficiënt werkt. Het corrigeren van bugs zorgt ervoor dat onze modules betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker worden gemaakt voor iedereen.

Al van onze modules worden ontwikkelt op basis van een klant vraag.

Bij onze ontwikkeling houden we zoveel mogelijk rekening met de nodige flexibiliteit , zodat het ook gebruikt kan worden voor hetzelfde doel maar een iets andere usercase. 

Mocht jouw doel hetzelfde zijn – bijvoorbeeld een webservice functie om resultaten uit Moodle te krijgen – maar je mist een bepaald veldwaarde. Dan gaan we met jouw kijken hoe dit mogelijk gemaakt kan worden. 

Let op: hier zijn wel kosten aan verbonden. 

Ja. Alle modules die wij ontwikkelen, komen in het LTNC Plugin Abonnement en zal op deze manier beschikbaar zijn voor andere Moodlelaars. 

Het LTNC Plugin Beheer Abonnement heeft als primaire doel klanten te garanderen dat zij een vast bedrag per jaar betalen voor onderhoud. En hier géén extra kosten meer aan vast zitten. 

Door de module in het abonnement te stoppen, verdelen we het risico tussen de klant en LT&C. En dragen we beide bij aan de Moodle LMS Open Source gedachte. 

Dit doe je door een mailtje te sturen naar administratie@ltnc.nlÂ