Functioneel Beheer Moodle

Lesterhuis Training & Consultancy is gespecialiseerd in Functioneel beheer van Moodle. In ons werk staat centraal het samenbrengen van Mensen, Processen en Technologie.

Gebruiken en Beheren van Moodle leeromgevingen

Het LT&C klantportaal is dé informatiebron voor jouw organisatie als het gaat om gebruik en beheer van Moodle Leeromgevingen.

De Functioneel Beheerder zorgt ervoor dat je in dit portaal naast algemene informatie over Moodle, ook speciale informatie is voor jouw organisatie.

Je vindt in een afgesloten deel bijvoorbeeld de ingestuurde tickets en antwoorden, instructies, uitgeschreven processen en een overzicht van wijzigingen.

Een Functioneel Beheerder die jouw wensen vertaalt naar eisen

De Functioneel Beheerder ondersteunt de organisatie in het omzetten van wensen in een pakket van eisen, bijvoorbeeld door je tijdens het proces al te vertellen over de mogelijkheden en impact van de verandering.

Uiteraard speelt de Functioneel beheer ook een belangrijke rol bij het testen, implementeren en documenteren.

Een betrouwbare partij in het ondersteuning en begeleidingen

Ten slotte is het goed om te weten dat Lesterhuis Training & Consultancy dagelijks organisaties ondersteunt en begeleidt in het doorvoeren van verbeteringen en werken met Moodle.

Lesterhuis Training & Consultancy is gespecialiseerd in het Functioneel Beheren van Moodle Leeromgevingen. Bij LT&C kan je terecht voor ondersteuning en begeleiding bij het implementeren, hosten & beheren, inrichten, uitbreiden en gebruik maken van Moodle leermanagementsystemen.

functioneel beheer

Lesterhuis Training & Consultancy is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd als een eenmanszaak. In het maken van een vertaalslag van wens naar verwacht, wordt er nauw samengewerkt met andere specialisten. Hierin werkt LT&C als een spin – in- het – Moodle-(net)web.