Op het gebied van hosting en beheer in het algemeen zijn er veel aanbieders in de markt. Het hosten van een open source leeromgeving is echter niet iets wat je zomaar ergens uit handen kunt geven. Kennis van de specifieke programmeertalen waar o.a. Moodle™ gebruik van maakt, maar ook kennis van en ervaring met het inrichten van processen rondom het veilig updaten en upgraden van leeromgevingen is onmisbaar.

Daarnaast zit je bij gebruik van je leeromgeving natuurlijk niet te wachten op onverwacht hoge kosten. Tegelijkertijd wil je de beste dienstverlening zodat jouw leeromgeving altijd perfect functioneert.

Geen zorgen meer over te dure licenties, het installeren en updaten van plugins, updates of technische ondersteuning bij Major upgrades. En ook over een regelmatige securitycheck wil je je niet drukmaken.

Wil jij vaste lage kosten voor hosting, installatie, updates en technische ondersteuning? En bovenop dit alles een jaarlijkse websecurity check, zodat je zeker weet dat je leeromgeving veilig blijft? Kies dan voor een van onze Hosting- en Beheer abonnementen.