De MoodleMoot Global 2024 is dit jaar in het levendige land Mexico. Om precies te zijn in Mérida, van dinsdag 22 oktober tot en met donderdag 24 oktober!.

Elk jaar nodigt Moodle Pty Ltd, Moodlers van over de hele wereld uit voor een bijeenkomst waar ze hun innovatieve ideeën kunnen delen, samenwerken en van elkaars ervaringen kunnen leren.

Thema van #MootGlobal24

Tijdens de MoodleMoot Global 2024 zal het thema ‘Ontgrendelen van menselijk potentieel’ worden verkend, waarbij de kracht van leren en de impact ervan op het vormgeven van de wereld herdacht zal worden. Tijdens deze dagen kan je je verdiepen in het onderwerp ‘onderwijs als een gezamenlijke reis die voortdurend evolueert voorbij conventionele grenzen en elk aspect van ons leven beïnvloedt’. Onderwijs dient als de hoeksteen van persoonlijke ontwikkeling en de welvaart van samenlevingen. Het is een levendige, voortdurend evoluerende reis die zich niet beperkt tot de muren van traditionele instellingen.

Doe mee aan een levendige mix van sessies, samenwerkingen en mogelijkheden om ideeën uit te wisselen die verandering teweegbrengen. Jouw deelname is essentieel voor Moodles wereldwijde missie om lerenden overal te versterken.

Geniet van een korting door je op tijd in te schrijven!

Als je nu inschrijft kun je profiteren van een vroegboekkorting! De deadline voor vroege inschrijving is 16 juli (UTC-6). Het programma van dit jaar omvat keynotesessies en presentaties, workshops en drie Jam-sessies: de developer Dev Jam, de leerontwerper Jam en de UX Jam. Deze Jam-sessies zijn een kans om samen te werken met je collega’s en je vaardigheden te vergroten.

Geregistreerde deelnemers krijgen de mogelijkheid om een gratis plek te reserveren voor een van de Jam-sessies, die zijn geïntegreerd in het programma van 22-24 oktober. Plaatsen voor de Jams zijn beperkt, dus we raden aan om vroeg te boeken om je plek te verzekeren!