Nieuws van het Moodle Meisje!

Nieuws - Moodle Meisje

Werk jij met een Moodle Open Source leeromgeving en heb je geen tijd alle razendsnelle ontwikkelingen bij te houden? Lesterhuis Training & Consultancy biedt de Nederlandstalige Moodle gemeenschap de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws via de kanalen van het Moodle Meisje.

Wist je dat Moodle Meisje onze oprichter Gemma Lesterhuis is? Deze ‘geuzennaam’ kreeg ze aan het begin van haar Moodle-carrière en koestert ze inmiddels door hem te gebruiken voor haar blogs en nieuwsbrief.

Moodle Meisje Nieuwsbrief: een overzicht van het laatste nieuws..

Geen zin om om je Social Media account bij te houden? Het Moodle Meisje houdt je graag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang minimaal 1x per maand het laatste nieuws in je mailbox.

Het Moodle Meisje blogt

Heb je al eens van Moodle Meisje gehoord? Moodle Meisje blogt over de ontwikkelingen binnen Moodle, test ze uit en geeft haar ongezouten mening over de positieve en minder positieve kanten. Heel fijn dat je zelf niet alles hoeft uit te testen.

Hieronder vind je de meest recente blogs. Onze blogs worden gepubliceerd via ons Twitter, Facebook en LinkedIn account. Volg haar op een van deze accounts om op te hoogte te blijven van de laatste updates.

Cursus Snelzoeken: update lijstweergave

Blok Cursus Snelzoeken (EF Quick List) was de allereerste Moodle™ plugin ontwikkeling van Lesterhuis Training & Consultancy. Doel van deze ...
Meer Lezen

MoodleMoot Benelux 2022: terugblik

In deze blog een terugblik op de MoodleMoot Benelux 2022 van 15 maart jl bij Van der Valk in Tilburg ...
Meer Lezen
/ Moodle

Webinar: 7 toegankelijkheidtips om je Moodle™ cursusinhoud te verbeteren

Ons webinar:7 toegankelijkheidtips om je Moodle™ cursusinhoud te verbeteren is geschikt voor docenten, trainers en beheerders. Toegankelijkheid: waarom is het ...
Meer Lezen
/ Moodle

H5P blauw of zwart: welke gebruik jij

In Moodle 3.8 zag de eerste H5P integratie het daglicht in de Moodle core. In Moodle 3.9 werd het een ...
Meer Lezen
/ Moodle

Een toegankelijker leeromgeving met Brickfield Toegankelijkheid Toolkit!

LT&C is de samenwerking aangegaan met Brickfield. De Toegankelijkheid Toolkit van Brickfield is een ideale manier om jouw leercontent in ...
Meer Lezen
/ Moodle