Nieuws van het Moodle Meisje!

Nieuws - Moodle Meisje

Werk jij met een Moodle Open Source leeromgeving en heb je geen tijd alle razendsnelle ontwikkelingen bij te houden? Lesterhuis Training & Consultancy biedt de Nederlandstalige Moodle gemeenschap de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws via de kanalen van het Moodle Meisje.

Wist je dat Moodle Meisje onze oprichter Gemma Lesterhuis is? Deze ‘geuzennaam’ kreeg ze aan het begin van haar Moodle-carrière en koestert ze inmiddels door hem te gebruiken voor haar blogs en nieuwsbrief.

Moodle Meisje Nieuwsbrief: een overzicht van het laatste nieuws..

Geen zin om om je Social Media account bij te houden? Het Moodle Meisje houdt je graag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang minimaal 1x per maand het laatste nieuws in je mailbox.

Het Moodle Meisje blogt

Heb je al eens van Moodle Meisje gehoord? Moodle Meisje blogt over de ontwikkelingen binnen Moodle, test ze uit en geeft haar ongezouten mening over de positieve en minder positieve kanten. Heel fijn dat je zelf niet alles hoeft uit te testen.

Hieronder vind je de meest recente blogs. Onze blogs worden gepubliceerd via ons Twitter, Facebook en LinkedIn account. Volg haar op een van deze accounts om op te hoogte te blijven van de laatste updates.

Top 100 tools for Elearning 2015: vergeet niet te stemmen!

Elk jaar wordt er een top 100 tools for Elearning 2015 samengesteld. En tot 18 september a.s. is het weer ...
Meer Lezen
/ Overige

Gamification in Moodle met Mambo platform

Vanuit de Ned-Moove vereniging was er gisteren een casus bespreking over Gamification in Moodle met hulp van Mambo. Deze webinar ...
Meer Lezen
/ gamification, Koppelingen

Online leren faciliteren: geslaagd!

Wij trainers en docenten hebben vaak al voldoende ervaring om "voor de groep te staan", en iedereen doet dit toch ...
Meer Lezen
/ Overige

Online Moodle Training: Werken met MoodleCloud

MoodleCloud is het eigen hostingsplatform van Moodle HQ in Australië, waarmee zij een oplossing gevonden hebben voor de kleine Moodle ...
Meer Lezen
/ Overige

Van SCORM naar Moodle Les Activiteit

Het is bijna 1 jaar geleden dat ik mijn eigen bedrijf starten, maar dit is wel de periode waarin het ...
Meer Lezen
/ Activiteiten