Nieuws van het Moodle Meisje!

Nieuws - Moodle Meisje

Werk jij met een Moodle Open Source leeromgeving en heb je geen tijd alle razendsnelle ontwikkelingen bij te houden? Lesterhuis Training & Consultancy biedt de Nederlandstalige Moodle gemeenschap de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws via de kanalen van het Moodle Meisje.

Wist je dat Moodle Meisje onze oprichter Gemma Lesterhuis is? Deze ‘geuzennaam’ kreeg ze aan het begin van haar Moodle-carrière en koestert ze inmiddels door hem te gebruiken voor haar blogs en nieuwsbrief.

Moodle Meisje Nieuwsbrief: een overzicht van het laatste nieuws..

Geen zin om om je Social Media account bij te houden? Het Moodle Meisje houdt je graag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang minimaal 1x per maand het laatste nieuws in je mailbox.

Het Moodle Meisje blogt

Heb je al eens van Moodle Meisje gehoord? Moodle Meisje blogt over de ontwikkelingen binnen Moodle, test ze uit en geeft haar ongezouten mening over de positieve en minder positieve kanten. Heel fijn dat je zelf niet alles hoeft uit te testen.

Hieronder vind je de meest recente blogs. Onze blogs worden gepubliceerd via ons Twitter, Facebook en LinkedIn account. Volg haar op een van deze accounts om op te hoogte te blijven van de laatste updates.

Online Leren implementeren in je organisatie

Het heeft even geduurd voordat ik weer een blog schreef. En in tegenstelling tot mijn eerdere blogs, ga ik het ...
Meer Lezen
/ Overige

Virtual Office Hour Moodle

Virtual Office Hour Moodle, wat is het? Een Virtual Office Hour is maximaal 1 uur lang Online sessie waarin jij ...
Meer Lezen
/ Overige, webinars

Moodle journal activiteit

De Moodle Journal activiteit verdween in Moodle 2.0 uit de core, maar nu is deze activiteit alsnog beschikbaar gesteld als ...
Meer Lezen
/ Activiteiten

Moodle beheer: technisch en functioneel

Moodle beheer... wat is het nu eigenlijk en wat moet je erbij voorstellen. Ik heb al eens vaker geblogd over ...
Meer Lezen
/ Overige

Iframe en Moodle: bescherm je content

Wanneer je lesmateriaal aanbiedt in een leeromgeving als Moodle, wil je eigenlijk voorkomen dat je dit verspreidt wordt zonder jouw ...
Meer Lezen
/ Overige