Nieuws van het Moodle Meisje!

Moodle™ Open Source LMS - Moodle™ Meisje

Werk jij met een Moodle Open Source leeromgeving en heb je geen tijd alle razendsnelle ontwikkelingen bij te houden? Lesterhuis Training & Consultancy biedt de Nederlandstalige Moodle gemeenschap de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws via de kanalen van het Moodle Meisje.

Wist je dat Moodle Meisje onze oprichter Gemma Lesterhuis is? Deze ‘geuzennaam’ kreeg ze aan het begin van haar Moodle-carrière en koestert ze inmiddels door hem te gebruiken voor haar blogs en nieuwsbrief.

Moodle Meisje Nieuwsbrief: een overzicht van het laatste nieuws..

Geen zin om om je Social Media account bij te houden? Het Moodle Meisje houdt je graag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang minimaal 1x per maand het laatste nieuws in je mailbox.

Het Moodle Meisje blogt

Heb je al eens van Moodle Meisje gehoord? Moodle Meisje blogt over de ontwikkelingen binnen Moodle, test ze uit en geeft haar ongezouten mening over de positieve en minder positieve kanten. Heel fijn dat je zelf niet alles hoeft uit te testen.

Hieronder vind je de meest recente blogs. Onze blogs worden gepubliceerd via ons Twitter, Facebook en LinkedIn account. Volg haar op een van deze accounts om op te hoogte te blijven van de laatste updates.

Organiseren van een webinar

Een webinar wordt vaak ingezet voor marketingdoeleinde, maar juist een webinar is prima geschikt om ook voor trainingen te gebruiken ...
Meer Lezen
/ webinar, webinars

5 tips bij cursus ontwikkeling Moodle

Vaak merken we bij het ontwikkelen van cursusomgevingen dat de ervaringen van docenten anders zijn dan die van de cursisten ...
Meer Lezen
/ Overige

Sitebeheer: Ready – Set – Go

Eindelijk is het dan zover. Je hebt je allereerste Moodle platform online. Als je de URL intoetst kom je op ...
Meer Lezen
/ Overige