Nieuws van het Moodle Meisje!

Nieuws - Moodle Meisje

Werk jij met een Moodle Open Source leeromgeving en heb je geen tijd alle razendsnelle ontwikkelingen bij te houden? Lesterhuis Training & Consultancy biedt de Nederlandstalige Moodle gemeenschap de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws via de kanalen van het Moodle Meisje.

Wist je dat Moodle Meisje onze oprichter Gemma Lesterhuis is? Deze ‘geuzennaam’ kreeg ze aan het begin van haar Moodle-carrière en koestert ze inmiddels door hem te gebruiken voor haar blogs en nieuwsbrief.

Moodle Meisje Nieuwsbrief: een overzicht van het laatste nieuws..

Geen zin om om je Social Media account bij te houden? Het Moodle Meisje houdt je graag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang minimaal 1x per maand het laatste nieuws in je mailbox.

Het Moodle Meisje blogt

Heb je al eens van Moodle Meisje gehoord? Moodle Meisje blogt over de ontwikkelingen binnen Moodle, test ze uit en geeft haar ongezouten mening over de positieve en minder positieve kanten. Heel fijn dat je zelf niet alles hoeft uit te testen.

Hieronder vind je de meest recente blogs. Onze blogs worden gepubliceerd via ons Twitter, Facebook en LinkedIn account. Volg haar op een van deze accounts om op te hoogte te blijven van de laatste updates.

Zet je Moodle vraag om naar H5P en vice versa!

H5P is een grote favoriet als het gaat om Moodle cursussen te voorzien van interactieve content. Eerst deden we dit ...
Meer Lezen
/ H5p, Moodle, Moodle

Trail, volg je pad?!

Het cursusformat Trail is gebaseerd op het welbekende Grid-format van Gareth Barnard. In de plugin database vertelt de ontwikkelaar dat ...
Meer Lezen
/ gamification, Overige

Nieuwe navigatie in Moodle 4.0

Nieuwe navigatie in Moodle 4.0, als je het Moodle nieuws een beetje volgt is het je niet ontgaan. Het Moodle ...
Meer Lezen
/ Overige

Speels leren met het cursusformat Ludic

Mary Cooch schreef het afgelopen jaar een artikel voor Moodle.com over de plugin Ludic, ontwikkeld door Moodle Partner Edunao. Mary ...
Meer Lezen
/ gamification, Moodle

Planaday en Moodle Meisje bundelen hun krachten

Als Moodle Meisje kom ik in verschillende organisaties. Wanneer je, zoals ik, jaren bezig bent geweest met het organiseren van ...
Meer Lezen
/ Diensten, Koppelingen