Webinars Lesterhuis Training en Consultancy

Elke maand organiseert Lesterhuis Training en Consultancy een webinar voor de Nederlandstalige Moodle community. Tijdens dit webinar ‘zoomt’ Gemma in op een Moodle functionaliteit, koppeling of nieuwe versie. Het doel is de Nederlandstalige community te inspireren, informeren en enthousiasmeren voor de mogelijkheden die Moodle LMS biedt, zowel binnen de standaard als met behulp van add-ons/plugins.

Live bijwonen

Het is aan te raden onze webinars live bij te wonen. Op die manier is het mogelijk direct vragen te stellen over het betreffende onderwerp. Wil je graag bij een webinar zijn? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Het volgende webinar staat gepland op:

20 december om 16:00 uur
Moodle 4.1


Gemist of terugkijken?

Lukt het je niet live aanwezig te zijn bij een webinar? Geen probleem. Van de webinars komt een opname beschikbaar op ons YouTube-kanaal. Zo kun je altijd terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

De onderwerpen die je kunt terugkijken zijn:

De onderwerpen hieronder zijn helaas niet meer terug te kijken. Wil je hier toch meer over weten, neem dan contact met ons op. Wij praten je graag bij.

  • Competenties
  • Cursusadministratie met Planaday
  • Online toetsen met Proctorio
  • Toegankelijkheid in Moodle
  • Vragenbank 4.0 update
  • Moodle 4.0

Op de hoogte blijven van ons volgend webinar? Dat kan!

Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op een van de social media kanalen. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!