De implementatie van een nieuwe leeromgeving is een spannende en drukke tijd. Persoonlijke ondersteuning van een deskundige is dan onmisbaar. Iemand die meekijkt naar en rekening houdt met de gebruikers en de processen binnen jouw organisatie.

Bij LTNC implementeren we leeromgevingen op basis van een plan- en procesmatige werkwijze op basis van de SCRUM methodiek. Wij geven de voorkeur aan een ‘watervalmodel’ waarbij een fase gemakkelijk doorstroomt naar een nieuwe fase en waarin we steeds dezelfde stappen doorlopen: Inventarisatie, Design, Ontwikkeling en Evaluatie. Zo zorgen we ervoor dat de implementatie vlot verloopt en dat de leeromgeving al snel in gebruik genomen kan worden.

Wil je graag de implementatie van je leeromgeving zelf doen?

Dat kan natuurlijk. Loop je toch nog tegen zaken aan tijdens de implementatie? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk aan zaken als: de leeromgeving in de huisstijl van je organisatie zetten, het efficiënt inregelen van aanmaken van accounts en aanmelding op een cursus, het opzetten van rapportages, het maken van de koppelingen met andere systemen of trainen van de medewerkers in het gebruik van de leeromgeving.