De grote kracht van een Moodle™ Open Source leeromgeving is de modulaire opbouw waarmee het systeem aangepast kan worden naar wensen van jouw organisatie. De meest optimale manier is om dit te doen door gebruik te maken van verschillende plugins/add-ons. Er is inmiddels keuze uit duizenden plugins.

Toch kan het zo zijn dat jouw wensen zo specifiek zijn dat de bestaande plugins niet passen. Of lijkt dat maar zo? Soms voldoet een plugin wel voor een groot deel, maar net niet helemaal. Bij Lesterhuis Training en Consultancy onderzoeken wij graag met jou de mogelijkheden om zo tot de best passende oplossing te komen.

Heb je een plugin gevonden die voor 80% voldoet aan jouw wensen? Dan kijken wij graag met jou en de ontwikkelaar van deze plugin hoe we de overige wensen het beste kunnen invullen. Soms kunnen we de plugin met een relatief kleine aanpassing wel passend maken. Uiteraard is hierbij het uitgangspunt dat jij als klant betaalt voor deze aanpassing en ontwikkelaar er vervolgens voor zorgt dat deze aanpassing terug gaat naar de Moodle™ community.

Komen we er niet uit met de ontwikkelaar, dan gaan we pas kijken naar de ontwikkeling van een geheel nieuwe module. Deze modules zullen dan een plaats krijgen in ons Plugin abonnement