Moodle is een platform dat zich inzet om onderwijzers, trainers en lerende over de hele wereld te versterken.

Ons doel is om een liefde voor leren te kweken, een gemeenschap van levenslange leren te bevorderen die in staat zijn om succes te boeken in onze steeds veranderende wereld en actief deel te nemen aan het verbeteren van de wereld. Bij Moodle stellen we ons een toekomst voor waarin leren werkelijk een recht is, geen privilege, en waar iedereen de kans heeft om zijn volledige potentieel te ontsluiten.

In de visie van LTNC houdt samenwerken met Moodle tevens in dat je elkaars missie ondersteund en uitdraagt. Vanaf de start van LTNC zetten wij ons in om samen te werken met klanten en Moodle om oplossingen te creëren die leren toegankelijk maakt voor iedereen, ongeacht locatie of financiële situatie 

Of je nu al langer met Moodle bezig bent of net aan de slag gaat. LTNC ondersteunt niet alleen bij het opzetten en implementeren van een effectief leerplatform dat voldoet aan jullie specifieke behoefte en doelstellingen. Maar biedt als goede partner ook strategisch advies en begeleiding om het maximale uit jouw leeromgeving te halen.

Samenwerken met het LTNC Moodle serviceteam

Bij LTNC houden we van snelheid, flexibiliteit, korte lijnen en heldere communicatie. Daarom houden we de organisatie graag klein. Ondanks dat zorgen wij er uiteraard voor dat we de kennis en kunde hebben van een grote organisatie. Om dit te bereiken is er een samenwerking tussen LTNC en Moodle specialisten op ieder vakgebied. Zo bieden wij ’the best of both worlds’! 

Het LTNC team - dagelijkse gang van zaken

Samenwerken met Gemma Lesterhuis Eigenaar LTNC

Gemma Lesterhuis

Eigenaar en Moodle™ LMS Software Functioneel- en Applicatie Specialist.
Wil jij weten hoe het begon?
Samenwerken met Brian Lesterhuis Supportcoördinator LTNC

Brian Lesterhuis

Ondersteuning

Binnen LTNC ondersteun ik Gemma om onze dienstverlening zo vlekkeloos mogelijk te laten lopen. Naast mijn werk voor LT&C werk ik tevens bij Vanderlande in Veghel als Shift Supervisor op de Global Service Desk.

Ronny Pijnenburg

Supportmedewerker

Samenwerken met (Moodle) Integratie partners

Door samen te werken met (Moodle) Integratie partners, zorgen wij ervoor dat leeromgevingen: 

De rol van Moodle Community en partners in het Moodle Ecosysteem

Moodle LMS is het hart van het Moodle Ecosysteem. Om te zorgen dat dit ‘hart’ goed functioneert is er rondom heen een wereldwijd netwerk van gebruikers, ontwikkelaars, pedagogen en IT professionals die hun bijdragen leveren aan de ontwikkeling en verbetering van het Moodle Platform. 

Dit netwerk bestaat onder andere uit de Moodle Community en het Moodle partner netwerk. Beide spelen een crusiale rol in dit netwerk. 

De Moodle Community speelt een belangrijke rol in de ontwikkelingen, innovatie, ondersteuning en vertalingen Moodle. Waarbij de Moodle Partner gecertificeerde organisaties zijn die gespecialiseerde diensten aanbieden aan Moodle Gebruikers in hun regio. 

Vanaf de dag dat LTNC is opgericht heeft Gemma op persoonlijke titel een bijdrage geleverd aan de Moodle Community. Tot de dag van vandaag zie je haar bijdrages terug in de vertalingen van Moodle Core, Moodle Academy en diverse add-ons. Bij de 2 jaarlijkse Kwaliteitstesten, fora, MoodleMoots en bij internationale en nationale verenigingen. 

Dankzij deze continue inzet en bijdrages werd LTNC in januari 2024 Moodle Gecertificeerd Partner, zodat wij nu ook als bedrijf onze bijdrage aan het Ecosysteem kunnen leveren. Als Moodle Gecertificeerd Partner kun je bij ons terecht voor:

  • Hosting en Beheer
  • Ondersteuning en advies
  • Ontwikkeling van Add-ons
  • (maatwerk) Training en begeleiding.
Als Moodle Gecertificeerd Partner en Community lid kun je erop rekenen dat wij onze Moodle Expertise en Kennis up to date is, rechtstreeks toegang hebben tot Moodle Pty Ltd en wij op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes. 

Werken met een Moodle Partner geeft vertrouwen dat jouw Moodle in goede handen is

Hieronder vind je een overzicht van Moodle Partners in ons netwerk. Voor een actuele lijst van Moodle (Premium) partners ga naar Moodle.com !