De MoodleMoot Benelux Online 2021: Hét Nederlandstalige Moodle evenement van het jaar!

MoodleMoot Benelux Online 2021


Als voorzitter van Stichting Mnet Benelux – de organisator van dit prachtige evenement – ben ik norm trots op het programma dat we dit jaar neer zetten.

Of je nu uit het onderwijs komt, net bezig bent met Moodle óf een al jaren met Moodle werkt. Het MoodleMoot Benelux Online 2021 programma biedt voor iedereen wat!

Volledig online! Dus heb je een sessie gemist, of moest je nu net even bij die vergadering zijn. Geen enkel probleem, want je kunt alle sessie op je gemak terugkijken.

Wie vind je allemaal in ons programma?

Zoals het een goede MoodleMoot betaamt, starten we met een keynote uit het Moodle Hoofdkantoor.

Candice Diemer is als UX (User Experience) hoofd medeverantwoordelijk voor het opzetten van een compleet nieuwe leerervaringen in Moodle 4.0 Ze is dan ook dé aangewezen persoon om jullie bij te praten over wat we in Moodle 4.0 kunnen verwachten.

Een MoodleMoot is géén MoodleMoot zonder de aanwezigheid van (Premium) Moodle Partners, Moodle Integratie Partners en andere partijen die je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden binnen en met Moodle. 

Maar dé MoodleMoot Benelux Online 2021 kan niet plaatsvinden zonder Moodlelaars uit alle windstreken. Stuk voor stuk vertellen zij jullie hún verhaal over hoe Moodle in hun organisatie wordt gebruikt, geïmplementeerd of past.

Op verzoek in de herhaling…

Vorig jaar introduceerde we al de eerste Nederlandstalige Moodle Developers Workshop. Het was een klein clubje – ongeveer 10 mensen – maar op hun verzoek hebben we Bas Brands bereid gevonden om deze workshop weer voor zijn rekening te nemen.

Ben je een Moodle Ontwikkelaar, Sitebeheerder of Technisch Functioneel Beheerder. Dan kun je deze volledig Nederlandstalige Workshop niet missen!

Ook zal medeoprichter Arnout Vree zijn vaste Ronde Tafel gesprek sessie houden. Dit jaar met maar liefst 5 gasten, die actief zijn in het onderwijs bij in diverse scholen en onderwijsinstellingen in Vlaanderen en Nederland.

Het onderwerp van dit jaar: Wat is de rol van Moodle in het nieuwe leren, en wat verwacht jij als docent hierin?

Maar ook wat nieuws!

We hebben vele vragen gekregen of we ook een workshop voor Moodle Beginners konden organiseren. Onder het motto: u vraagt en wij draaien, heeft de programma commissie Hilda Huigen van GoFuture + Platform Veilig Werken bereid gevonden om een sessie van maar liefst 1.5 uur samen te stellen.

Ben er wel snel bij, want we hebben voor deze workshop een maximaal aantal plaatsen!

En meer goed nieuws…

En het mooiste moet nog komen. Want je krijgt al toegang tot al deze presentaties én meer voor maar slecht 45,- euro !

Klik hieronder om je aan te melden voor hét Nederlandstalige Moodle evenement van het jaar! 

De MoodleMoot Benelux Online is hét Nederlandstalige Moodle evenement voor:

  • Onderwijzers in het Basis, Middelbaar en Voortgezet onderwijs die bezig zijn met Moodle.
  • Docenten en professoren in het Hoger -en Universitair onderwijs die gebruik maken van Moodle. 
  • Bedrijven en organisaties die Moodle inzetten voor het opleiden en begeleiden van hun medewerkers. 
  • Moodle ontwikkelaars en beheerders die graag bijgepraat worden of andere Moodle enthousiastelingen wilt ontmoeten. 
  • Maar ook voor iedereen die nog niet bekend is met het Moodle LMS en graag wil weten wat de mogelijkheden zijn. 

Kortom De MoodleMoot Benelux Online is hét Nederlandstalige evenement voor iedereen die bezig is en/of wil kennismaken met het Open Source Leermanagement Systeem Moodle.