Nieuws van het Moodle Meisje!

Nieuws - Moodle Meisje

Werk jij met een Moodle Open Source leeromgeving en heb je geen tijd alle razendsnelle ontwikkelingen bij te houden? Lesterhuis Training & Consultancy biedt de Nederlandstalige Moodle gemeenschap de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws via de kanalen van het Moodle Meisje.

Wist je dat Moodle Meisje onze oprichter Gemma Lesterhuis is? Deze ‘geuzennaam’ kreeg ze aan het begin van haar Moodle-carrière en koestert ze inmiddels door hem te gebruiken voor haar blogs en nieuwsbrief.

Moodle Meisje Nieuwsbrief: een overzicht van het laatste nieuws..

Geen zin om om je Social Media account bij te houden? Het Moodle Meisje houdt je graag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang minimaal 1x per maand het laatste nieuws in je mailbox.

Het Moodle Meisje blogt

Heb je al eens van Moodle Meisje gehoord? Moodle Meisje blogt over de ontwikkelingen binnen Moodle, test ze uit en geeft haar ongezouten mening over de positieve en minder positieve kanten. Heel fijn dat je zelf niet alles hoeft uit te testen.

Hieronder vind je de meest recente blogs. Onze blogs worden gepubliceerd via ons Twitter, Facebook en LinkedIn account. Volg haar op een van deze accounts om op te hoogte te blijven van de laatste updates.

LTNC en Sebsoft: Moodle shared hosting!

Het was een kwestie van tijd dat LTNC en Sebsoft gingen samenwerken op gebied van Moodle LMS shared hosting. Want ...
Meer Lezen
/ Moodle

Activeer leren met een vriendelijke herinnering

Activeren van leren van lerende in een online omgeving is een onderwerp waar verschillende organisatie mee stoeien. Eind 2019 kreeg ...
Meer Lezen
/ Cursus herinnering, Moodle

Moodle 4.0 verwacht in Maart 2022!

De afgelopen maanden hebben we al meer gehoord dat Moodle 4.0 werd uitgesteld. Na het laatste bericht was echt even ...
Meer Lezen
/ Moodle

Moodle Pty – Gecertificeerd B Corporation

Op 16 september jl. kondigde Moodle aan dat ze nu officieel gecertificeerd zijn als B Corporation. Een traject waar ze ...
Meer Lezen
/ Moodle

LTNC Hosting en Beheer

In september 2014 startte ik mijn eigen onderneming Lesterhuis Training & Consultancy. Doelstelling vanuit deze onderneming was het ondersteunen, adviseren ...
Meer Lezen
/ Diensten